LIGGING MAISON MOUETTE

Deze vrijstaande woning is gelegen op de Kinderlaan te Nieuwpoort, op een uithoek van Dunepark (net naast vakantiedomein ter helme) Achter ons huis liggen de Karthuizer-duinen en voor ons huis bevinden zich de Simli-duinen. In dit natuurdomein grazen er ook pony's en schapen. Die helpen bij het beheer en vervullen een belangrijke rol in het ecosysteem. Tevens hebben we aan de straatkant een privé poortje waarlangs u het snelst tot aan het strand en de winkelstraat geraakt. (De gele cirkel is maison mouette met duinentuin)

 

Maison mouette is vooral een plek om te onthaasten en te genieten van de zee, de duinen, wandelingen, je familie, .. Bij aankomst parkeer je meteen op de oprit, niet snel uitladen en een parkeerplek zoeken hier. We verwennen jullie met een gratis 'maison mouette' pakket om jullie verblijf meteen goed in te zetten. Badlinnen ligt klaar in de badkamer en twee fietsen staan zadelklaar voor de leukste avonturen! We willen dat jullie verblijf in maison mouette een totaalbeleving wordt, waar je van alles wat maison mouette te bieden heeft, ten volle kan genieten.


EIGENDOM

KEUKEN / LEEFRUIMTE

Op een perceel van 380m2 staat 'maison mouette' middenin op het perceel, een gezellige tiny house, verdeeld over drie verdiepen. Dit is het ideale vakantiehuis voor één gezin met een max. van 7 personen. Rondom de woning zijn er drie zonneterassen. De tuin is volledig omheind en voorzien van één gratis parkeerplaats, wat uniek is voor de kust. Deze parking kan enkel betreden worden met een badge via de inrit van domein Dunepark.

De compacte open keuken is volledig vernieuwd en werd voorzien van alle apparatuur. Vaatwasser, heteluchtoven (siemens), ijskast en inductievuur. Aansluitend aan de keuken is er de gezellige eet- zithoek met open haard en zicht op de tuin. Deze mooie leefruimte baadt in het daglicht en geeft uit op de groene omgeving rond de woning.

VLAKBIJ ZEE

EXTRA

Ons vakantiehuis ligt tussen de Karthuizer-en simliduinen, op 400m van de zee (ter hoogte van Groenendijk strand). Met onze fietsen ben je in no-time aan het strand, de winkelstraat, in Nieuwpoort dorp of de supermarkt. Ook een aparte fietsenberging is aanwezig, de fietsen staan hier veilig en droog tijdens uw verblijf.

In de keuken staat er een Nespresso machine met melkschuimer voor de beste koffietjes. Alsook een waterkoker, broodrooster en appelsienpers zijn aanwezig. In de leefruimte is er een TV met alle zenders van telenet, alsook WIFI is aanwezig in het huis. De WIFI code wordt u per mail bezorgt een dag voor u vertrek, maar vind je deze ook terug bij aankomst in het vakantiehuis. We voorzien steeds mooi tafellinnen om jullie verblijf nog gezelliger te maken. Het vuilnis en glas moet gedeponeerd worden op het park, in de daarvoor voorziene vuilbakken bij de inkom van de parking. Dit met een betaal automaat voor 0,50€/vuilzak.

ZUID WEST LIGGING

SLAAPKAMERS

Je kan hier volop genieten, dit huis heeft met zijn drie terrassen en een tuin rondom rond alles in huis voor een hele dag zon. Een goed boek op het terras, luieren in onze zonnehoek, aperitieven of een bbq tot in het late avondzonnetje. De tuin heeft een zuid-west oriëntatie en vangt op alle uren van de dag de zon.

AFWERKING

Dit vakantiehuis is op een duurzame en ecologische wijze gerenoveerd, met behoud van de typische kabane architectuur. Met het gebruik van duurzame materialen en de juiste decoratie creëren we de gezelligste hoekjes en kamers. Zowel binnen als buiten werd alles tot in de kleinste details afgewerkt. Dit vakantiehuis heeft alles in huis om u een zorgeloze tijd te bezorgen tijdens uw verblijf in Nieuwpoort.

GASTENBOEK

In het vakantiehuis tref je een gastenboek aan, deze wordt stelselmatig aangevuld met leuke weetjes en plekjes in de streek. Gezellige restaurants, unieke plekjes en dorpjes, fijne sportieve activiteiten voor kleine en grote kinderen, natuurgebieden, fijne wandelingen, etc.. Schrijf hier gerust ook jou bijzondere plekken in die je tijdens jullie verblijf bent tegen gekomen of gewoon een fijne boodschap! Volg zeker ook onze instagram pagina, daar proberen we alle leuke plekjes samen te brengen.


Er zijn 3 slaapkamers ter beschikking. Twee slaapkamers bevinden zich op de begane grond. Waarvan één kamer met een dubbel bed (160x200), en de andere kamer met een hoogteslaper van drie eenpersoonsbedden. De 3de slaapkamer bevindt zich op de half-open zolderverdieping van het huis en heeft een dubbel bed (160x200) . Alle slaapkamers zijn voorzien van donsdekens en kussens van de beste kwaliteit.

BADKAMER

Er is een ruime badkamer met inloopdouche, een dubbel lavabo meubel en toilet. Er wordt badlinnen voorzien bij iedere boeking. We voorzien 4 badlakens en één badmat, enkel binnenshuis te gebruiken. Deze badkamer wordt verwarmd met een infraroodpaneel. Deze kan u manueel aanzetten en geeft direct de nodige warmte af. De schakelaar(buiten de badkamer) licht op als deze in werking is. Vergeet dit niet uit te schakelen bij het verlaten van de badkamer zodat deze nooit in oververhitting kan treden.

FIETSEN

Beide fietsen hebben een krat vooraan en één fiets is voorzien van een kinderstoel. Een kleiner formaat van kinderstoel (yepp) is ook aanwezig, deze dient zelf nog gemonteerd te worden indien deze gebruikt wordt. Graag weer ontkoppelen bij jullie vertrek.  Vier keer per jaar zetten we de fietsen in orde voor verhuur. We zijn niet in de mogelijkheid om na iedere verhuur na te kijken of deze in diezelfde goede staat werden achter gelaten We gaan er echter wel vanuit dat als u de fietsen huurt en een lekke band rijdt, deze ook weer in orde brengt. We zorgen voor een koffertje met fietsgerief zodat u deze fietsen steeds kan achterlaten zoals u ze gekregen heeft. We danken jullie nu al voor de goed zorgen!