Maison mouette is vooral een plek om te onthaasten en te genieten van de mensen die het dichtst bij je staan. Bij aankomst parkeer je meteen op de oprit, niet snel uitladen en een parkeerplek zoeken hier. We verwennen jullie met een 'maison mouette' ontvangstpakket om jullie verblijf meteen goed in te zetten. Jullie bedden worden mooi opgemaakt met vers krakend beddengoed en in de badkamer vind u het zachtste badlinnen. Droog hout is er voor een gezellige avond bij de houtkachel en twee fietsen staan zadelklaar voor de leukste avonturen!

We willen dat jullie verblijf in maison mouette een totaalbeleving wordt, waar je van alles wat maison mouette te bieden heeft, ten volle kan genieten. Van begin tot eind.

HET HELE JAAR DOOR


WEEKEND WEG

3 dagen, 2 nachten
vrijdag tot zondag

totaalprijs 600,00

MIDWEEK WEG

5 dagen, 4 nachten
maandag tot vrijdag

totaalprijs 800,00

WEEK WEG

8 dagen, 7 nachten
vrijdag tot vrijdag

totaalprijs 1000,00


ZOMER EN KERST

WEEK WEG

8 dagen, 7 nachten
vrijdag tot vrijdag

totaalprijs 1200,00


INCLUSIEF BIJ UW VERBLIJF

WELKOMSTMAND
2 wc rollen
3 vuilzakken: 2 keuken + 1 bdk
1 schuurspons
1 vaatdoek
3 vaatwastabs
2 keukenhanddoeken
haardroger

TV + WIFI
GASBBQ + TOEBEHOREN

FIETSEN PAKKET
2 fietsen met fietsmand
kinderstoel yepp

PARKEERPLAATS
1 parkeerplaats op het domein

BAD- EN BEDLINNEN PAKKET
4 grote badlakens
1 badmat
opgemaakte bedden bij aankomst

VERWARMING + HOUT
elektrische vuurtjes
hout voor de houtkachel

CHECK-OUT

WEEKEND
checkin: ten vroegste vrijdag 16u
checkout: ten laatste zondag 16u

MIDWEEK
checkin: ten vroegste maandag 16u
checkout: ten laatste vrijdag 10u

WEEK:
checkin: ten vroegste vrijdag 16u
checkout: ten laatste vrijdag 10u


EXCLUSIEF BIJ UW VERBLIJF

poetsdienst 110,00 - waarborg 250,00 (deze wordt terug gestort na uw verblijf)


VERHUUR VOORWAARDEN

Bij het NIET NALEVEN van onze voorwaarden zijn we genoodzaakt een dagvergoeding aan te rekenen van 250,00€. Deze algemene voorwaarden staan ook in de huurovereenkomst die u na het boeken van uw vakantie digitaal ontvangt. Bij het verzenden hiervan wordt dit als gelezen en goedgekeurd aanschouwt.


GEEN ROKERS

Het vakantiehuis wordt NIET verhuurd aan rokers.

GEEN HUISDIEREN

We zien graag dieren, maar NIET in ons vakantiehuis.

GEEN GROEPEN VOLWASSENEN OF JONGEREN

We richten ons voor de verhuur van maison mouette op een gezin met kinderen en verhuren daarom NIET aan jongerengroepen.

MAX. AANTAL PERSONEN

Kamperen in de tuin of extra slaapplek creëren binnen is NIET TOEGELATEN. HET huis biedt slaapplek voor max. 7 personen en niet meer. We zijn hier tevens ook NIET voor verzekerd.


BETALING
VAKANTIE VERHUUR
1/2 - voorschot bij boeking
1/2 - 8 weken voor vertrek
Wanneer uw verblijf bij ons wordt bevestigd (per mail/bericht) wordt u per mail een huurovereenkomst toegestuurd. Na de ontvangst van het voorschot (1/2 van het totaalbedrag) wordt uw boeking definitief. Wanneer u voor vertrek alsnog afziet van de huurovereenkomst zal dit bedrag als schadevergoeding aanschouwt worden.
Het voorschot dient binnen de 7 kalenderdagen overgemaakt te worden, na ontvangst van de huurovereenkomst. Bij de betaling hiervan wordt geacht dat de algemene voorwaarden gelezen en gekend zijn. Uiterlijk acht weken voor uw verblijf wordt het tweede deel aan ons overgemaakt. Hierbij dient de waarborg, poetsdienst of eventuele extra's mee verrekend te worden.


BUITEN VAKANTIE VERHUUR
2/2 bij boeking
(volledig bedrag bij boeking)
Wanneer uw verblijf bij ons wordt bevestigd (per mail/bericht) wordt u een huurovereenkomst toegestuurd.
Na de ontvangst van uw betaling wordt uw boeking definitief. Wanneer u voor vertrek alsnog afziet van de huurovereenkomst zal 2/3 van dit bedrag als schadevergoeding aanschouwt worden.

WAARBORG
€ 250,00

Per boeking wordt er een waarborg gevraagd van € 250,00. Dit om eventuele geleden schade te kunnen vereffenen. Als er tijdens uw verblijf iets stuk ging, dan zal er, afhankelijk van wat het precies is, de schadevergoeding bepaald worden. Bij schade verwachten we steeds een melding van de huurder op het MOMENT zelf. Zo kunnen wij tijdig handelen en aanvullen wat stuk ging, zodat u en de volgende gasten steeds kunnen genieten van hetzelfde comfort.

Vaststellingen van schade gebeurd door onze vaste poetsdienst. Zij werken met een iventarislijst. Wat er ontbreekt wordt verrekend bij de waarborg.


De waarborg dient steeds betaald te worden bij de definitieve betaling en wordt pas terug gevorderd na een positieve melding van onze poetsdienst.


LAST BUT NOT LEAST ...

Wensen we jullie een ontzettend fijn verblijf in 'maison mouette'. We hebben dit vakantiehuis met de nodig zorg gerenoveerd en voorzien van alle comfort om jullie een zorgeloze tijd te kunnen geven. Dat ons vakantiehuis ook voor jullie een thuis mag worden tijdens jullie verblijf.


Katleen en Bart.

LIGGING MAISON MOUETTE

Maison mouette ligt op 400m van het strand. Achter ons huis liggen de Karthuizer-duinen en voor ons huis bevinden zich de Simli-duinen. Vanaf juni 2022 worden in de Simli duinen, wilde paarden geplaatst. Tevens hebben we een privé poortje langs de straatkant dat uitgang geeft aan de straatkant van de Simli-duinen en waarlangs u snel tot aan het strand en de winkelstraat geraakt. Ons huis is hieronder aangeduid met een geel vierkant. onderaan de foto.