HET HELE JAAR DOOR

WEEKEND VERHUUR

vrijdag 16u tot zondag 16u

€ 600

MIDWEEK VERHUUR

maandag 16u tot vrijdag 10u

€ 700

WEEK VERHUUR

vrijdag 16u tot vrijdag 10u

€ 800

NACHT EXTRA

€ 250

VAKANTIEPERIODE

HERFST + KROKUS

vrijdag 16u tot vrijdag 10u

€ 1000

 PASEN + ZOMER + KERST

vrijdag 16u tot vrijdag 10u

€ 1200

INCLUSIEF / EXCLUSIEF

EXCLUSIEF HUURPRIJS

POETSDIENST

verplicht na uw verblijf

€ 110

BEDLINNEN (niet verplicht)

dubbel bed

enkel bed


€ 25

€ 10

VERWARMING / HOUT (verplicht vanaf 01/10 tem 30/04)

WEEKEND

MIDWEEK

WEEK

ELEKTRISCHE WAGENS


€ 50

€ 70

€ 90

MOGEN NIET BIJ ONS GELADEN WORDEN!

WAARBORG (verplicht)

deze wordt terug gestort na een positieve melding van onze poetsdienst

€250

INCLUSIEF HUURPRIJS

WELKOMSTPAKKET

(zie extra info hieronder)

FIETSEN PAKKET

(zie extra info hieronder)

1 PARKEERPLAATS

(zie extra info hieronder)

TV + WIFI

(zie extra info hieronder)

BADLINNEN

(zie extra info hieronder)

 BBQ OP HOUTSKOOL

(zie extra info hieronder)

EXTRA INFO PRIJZEN


WELKOMST PAKKET

2 wc rollen
3 vuilzakken: 2 keuken + 1 bdk
1 schuurspons
1 vaatdoek
3 vaatwastabs
2 keukenhanddoeken
haardroger

TAFELLINNEN

We voorzien mooi tafellinnen en servetten bij aankomst.

FIETSEN PAKKET

2 fietsen met mand vooraan

1 yepp junior (nog te monteren)

1 yepp mini (nog te monteren)

VEILIGHEID FIETSEN

Iedere fiets heeft een AXA slotkat met twee sleuteltjes en een groot slot. Gelieve de fietsen ten alle tijde op slot te leggen met beide sloten. Diefstal door nalatigheid wordt doorgerekend aan de huurder. Herstel materiaal is ter plaatse beschikking, fietshelmen, fluo-hesjes zijn zelf te voorzien.

VERWARMING

Er zijn elektrische vuurtjes voorzien in iedere ruimte, alsook een houtkachel in de leefruimte. Tussen 01/10 en 30/04 wordt er een vast verwarmingskost aangerekend.

PARKEERPLAATS

Er is 1 gratis parkeerplaats ter beschikking voor de woning. Deze kan je via domein dunepark betreden met een kaart die je krijgt bij betreden van de woonst.

SLAAPPLAATSEN

3 éénpersoonsbedden (kinderen)
2 tweepersoonsbedden

BABYBEDJE

zelf te voorzien

BEDLINNEN (niet verplicht)

zelf mee te nemen of reeds opgedekt bij aankomst

BADLINNEN

wij voorzien 4 grote badlakens + badmat.Deze mogen enkel binnen de woning gebruikt te worden. Dit zijn geen strandlakens.

TV + WIFI

Er is een TV en wifi aanwezig in de woning. Ter plaatse kan u de code terug vinden.

BBQ OP HOUTSKOOL

Aan het houten buitenterras staat er een bbq ter beschikking. Bij vertrek dient deze weer netjes achter gelaten te worden en het verkoolde houtskool in de vuilnisbak vooraan op het domein. Zo hebben onze volgende gasten ook een nette bbq. Dank alvast!

Bij nalatigheid (assen in de tuin) en/of een vuile bbq wordt deze voor u gereinigd aan een meerprijs van 50€. Dit wordt indien nodig verrekend bij de waarborg.

ONZE HUURVOORWAARDEN

GEEN ROKERS

Het vakantiehuis wordt NIET verhuurd aan rokers.

GEEN HUISDIEREN

We zien graag dieren, maar NIET in ons vakantiehuis.

GEEN GROEPEN VOLWASSENEN OF JONGEREN

We richten ons voor de verhuur van maison mouette op één gezin met kinderen.

MAX. AANTAL PERSONEN

Maison mouette is een tiny house en biedt slaapplek voor max. 7 personen. We richten ons op ééngezinsverhuur om het maximaal comfort te kunnen garanderen. Kamperen in de tuin of extra slaapplek creëren binnen is NIET TOEGELATEN. 

LADEN ELEKTRISCHE WAGEN

Elektrische wagens mogen NIET bij ons geladen worden. Hiervoor kan je terecht bij onze buren. Op vakantiedomein Ter Helme bevinden zich enkele laadpalen die 24/24 ter beschikking zijn.

(Kinderlaan 49 -51, 8670 Koksijde)

POETSDIENST

Dit is verplicht na uw verblijf. Zo zijn we zeker dat het vakantiehuis netjes achterblijft en klaar staat voor de volgende gasten.


EXTRA INFO BETALING

algemene voorwaarden


BETALING

VAKANTIE VERHUUR
1/2 - voorschot bij boeking
1/2 - 8 weken voor vertrek
Wanneer uw verblijf bij ons wordt bevestigd (per mail) wordt u een huurovereenkomst toegestuurd. Na de ontvangst van het voorschot wordt uw boeking definitief. Wanneer u voor vertrek alsnog afziet van de huurovereenkomst zal dit bedrag als schadevergoeding aanschouwt worden.
Het voorschot dient binnen de 5 kalenderdagen overgemaakt te worden, na ontvangst van de huurovereenkomst. Bij de betaling hiervan wordt geacht dat de algemene voorwaarden gelezen, gekend en goedgekeurd zijn. Uiterlijk acht weken voor uw verblijf wordt het tweede deel betaald. Hierbij dient de waarborg, poetsdienst, en mogelijke extra's betaald te worden.

BUITEN VAKANTIE VERHUUR
2/2 bij boeking (volledig bedrag bij boeking)
Wanneer uw verblijf bij ons wordt bevestigd (per mail) wordt u een huurovereenkomst toegestuurd.Na de ontvangst van uw betaling wordt uw boeking definitief. Wanneer u voor vertrek alsnog afziet van de huurovereenkomst zal het volledige bedrag als schade vergoeding aanschouwt worden. Indien de betaling volledig of deels, niet tijdig werd voldaan, zijn we in de mogelijkheid om de huurovereenkomst éénzijdig op te zeggen. Het voorschot wordt dan als schadevergoeding aanschouwt.

WAARBORG€ 250,00
Per boeking wordt er een waarborg gevraagd van € 250,00. Dit om eventuele geleden schade te kunnen vereffenen. Als er tijdens uw verblijf iets stuk ging, dan zal er, afhankelijk van wat het precies was, de schadevergoeding bepaald worden. Bij schade verwachten we steeds een melding van de huurder op het MOMENT dat de schade gebeurde. Zo kunnen wij tijdig handelen, aanvullen wat stuk ging, of een herstelling laten uitvoeren, zodat u en de volgende gasten steeds kunnen genieten van hetzelfde comfort.
Vaststellingen van schade gebeurd door onze vaste poetsdienst. Zij werken met een inventarislijst. Wat er dan ontbreekt wordt verrekend bij de waarborg.

LAST BUT NOT LEAST ...

Wensen we jullie een ontzettend fijn verblijf in 'maison mouette'. We hebben dit vakantiehuis met de nodig zorg gerenoveerd en voorzien van alle comfort om jullie een zorgeloze tijd te kunnen geven. Dat ons vakantiehuis ook voor jullie een thuis mag worden tijdens jullie verblijf.
Katleen en Bart.